Асортимент нашої продукції поповнився нетканим матеріалом однієї з провідних європейських компаній

Асортимент нашої продукції поповнився нетканим матеріалом однієї з провідних європейських компаній. Ми пропонуємо Вам цей матеріал в стандартній порізці – листи і ролики. Також, наше обладнання дозволяє по запиту замовника виконати порізку в будь-які розміри.

Нетканий матеріал (скотч-брайт) поступово витісняє класичні абразивні інструменти – такі як шліфувальна шкура і абразивні круги. На сьогодні, це найбільш прогресивний матеріал для шліфування і фінішної обробки поверхні. Сучасні виробничі технології поступово переходять на використання різноманітних полімерів, які вимагають більш уважного підходу до підготовки поверхні і, одночасно, забивають абразивний матеріал. Тут і знайшли застосування високотехнологічні абразивні інструменти, які не тільки більш рівномірно знімають шар оброблюваного матеріалу, але й не забиваються, що продовжує термін служби і виключає задири, смуги та інші “артефакти”.

Першим засновником ідеї виробництва і застосування таких матеріалів є компанія 3М. Надалі виробництво підхопили різні виробничі компанії – Klingspor, Mirka, Norton та інші. Нетканий матеріал випускається в різних зернах і може знімати різну кількість оброблюваної поверхні. Спочатку матеріал відрізнявся за кольором, тобто кожній конкретній зернистості відповідав свій колір. Але, з часом, на різних заводах почали впроваджувати своє кольорове маркування. З якою метою це було зроблено важко сказати, але на сьогодні кожний виробник використовує своє маркування.

Останнім часом широку популярність набирає використання нетканого матеріалу у вигляді шліфувальних головок, різних пелюсткових кіл, стрічок і навіть відрізних дисків.

Абразивний нетканий матеріал випускається в різних варіаціях, але, на практиці, в основному використовують три види нетканого матеріалу, які ми і пропонуємо нашим клієнтам.

На всі наші неткані матеріали є європейські сертифікати якості!

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.